Γάμος αλά… γαλλικά στην Καβάλα [φωτογραφίες]

Η «δικιά μας» Άννα Δροσίδου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Yannick Peslier στο εξωκκλήσι της Αγίας Μαρίνας των κατασκηνώσεων της Νέας Περάμου-Πολλές οι πολιτικές και δημοσιογραφικές παρουσίες σε έναν γάμο με... άρωμα εξωτερικού

Ένας γάμος με άρωμα… εξωτερικού και δη Γαλλίας πραγματοποιήθηκε στο εξωκκλήσι της Αγίας Μαρίνας των κατασκηνώσεων της Νέας Περάμου. Η «δικιά μας» Άννα Δροσίδου παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιουλίου 2018 τον εκλεκτό της καρδιάς της Yannick Peslier σε μια τελετή η οποία εξελίχθηκε σε ένα… κοσμικό γεγονός, καθώς το «παρών» έδωσαν πολλές προσωπικότητες από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό χώρο της Καβάλας, αλλά και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η Καβαλιώτισσα Άννα Δροσίδου εργαζόταν για χρόνια στο Center TV. Πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη, ανεξάρτητα των… περιστάσεων, ξενιτεύτηκε στο Καμερούν για τα μάτια του εκλεκτού της καρδιάς της, ο οποίος… ευθύνεται και για το εξωτικό κλίμα στον γάμο, καθώς η πολυπληθής πλευρά του γαμπρού έδωσε άλλον αέρα τόσο στην τελετή όσο και στη γαμήλια δεξίωση η οποία ακολούθησε στο Batis Multiplex, ενώ τους καλεσμένους υποδέχτηκε το γυναικείο σχήμα εγχόρδων Fortissimo.

Όσον αφορά τους καλεσμένους, ξεχώρισαν οι παρουσίες των βουλευτών Καβάλας Δημήτρη Εμμανουηλίδη και Νίκου Παναγιωτόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη, των αντιδημάρχων Καβάλας Δημοσθένη Τουλκίδη και Ευαγγελίας Δρακονάκη, του τέως υπουργού Γιώργου Καλαντζή, του τέως υπερνομάρχη Κώστα Τάτση, του τέως Νομάρχη Θόδωρου Καλλιοντζή, του τέως δημάρχου Καβάλας Κωστή Σιμιτσή, του δημοτικού συμβούλου Θόδωρου Μουριάδη, του τέως Αντιπεριφερειάρχη και Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαου Γρανά και Κώστα Παπακοσμά αντίστοιχα, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Βασίλη Λεμονίδη και του προέδρου της ΟΕΒΕΚ Γιάννη Παναγιωτίδη.

Το KAVALAPOST εύχεται στο ζευγάρι βίο ανθόσπαρτο, γεμάτο αγάπη και ευτυχία.

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο