Φεύγει ο ογκολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας

Ο Δημήτρης Κασαράκης επιστρέφει στο «Θεαγένειο»-Καμία ενημέρωση δεν είχε η διοίκηση του Νοσοκομείου για τη συγκεκριμένη εξέλιξη

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Αναστάσιος Καρασαββόγλου επιβεβαίωσε στην καθημερινή εφημερίδα της Καβάλας ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ τις φήμες οι οποίες είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα ότι ο υπεύθυνος του Ογκολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Δημήτρης Κασαράκης επιστρέφει στην οργανική του θέση στο «Θεαγένειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

«Πράγματι, εκδόθηκε η απόφαση της ΥΠΕ για την μετακίνηση του κ. Κασαράκη στο “Θεαγένειο” της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με αυτήν, ο κ. Κασαράκης θα πρέπει να βρίσκεται στο “Θεαγένειο” την 1η Αυγούστου. Πρέπει να σας πω ότι η διοίκηση του Νοσοκομείου και εγώ προσωπικά δεν γνώριζα τις προθέσεις του», δήλωσε ο κ. Καρασαββόγλου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ακολουθήσουν συζητήσεις με το υπουργείο και όχι μόνο.

Ερωτηθείς για το τι μπορεί να γίνει με τους εκατοντάδες ασθενών οι οποίοι κάνουν τις τακτικές χημειοθεραπείες τους και εξυπηρετούνται από το Ογκολογικό Τμήμα της Καβάλας κι αν είναι σε θέση να καλύψει τόσα περιστατικά η Επικουρική Ογκολόγος, κ. Χαμαλίδου, είπε: «Δε θα μείνουμε έτσι. Από αύριο κιόλας θα μιλήσω με την κ. Χαμαλίδου και σε λίγες ημέρες θα είμαι σε θέση να σας πω περισσότερα».