Ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου ευχαριστεί τους Καβαλιώτες για την αμέριστη συμπαράστασή τους

Τηλεφωνική επικοινωνία της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα με τον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και οδηγίες ώστε να βοηθήσει ο δήμος Καβάλας στοχευμένα για να αποφευχθεί η αποστολή βοήθειας η οποία δε θα είναι αναγκαία

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα με τον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, αφενός μεν για να εκφράσει την βαθύτατη οδύνη της εκ μέρους όλων των Καβαλιωτών, αφετέρου δε για να συνδράμει ο δήμος Καβάλας με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών που έχουν δημιουργηθεί (τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα κλπ), της έγινε γνωστό (αφού πρώτα ευχαρίστησαν θερμά τους Καβαλιώτες), πως την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 θα ενημερώσουν επακριβώς τον δήμο Καβάλας για τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, ώστε να αποφευχθεί η αποστολή βοήθειας που είτε δε θα είναι αναγκαία είτε θα υπάρχει επαρκής κάλυψη.

Περαιτέρω, επίσης την ίδια μέρα στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, πρόκειται να αναληφθούν κοινές δράσεις για την ελάχιστη ανακούφιση των πληγέντων από την καταστροφική πυρκαγιά.

Εν τω μεταξύ, ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου ανακοινώνει τη δημιουργία ειδικού τραπεζικού λογαριασμού σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς προκειμένου όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ανακούφισης και ενίσχυσης των πυρόπληκτων.

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού: 5186092291418
ΙΒΑΝ: GR20 0172 1860 0051 8609 2291 418

Επίσης, για όλους όσους θέλουν να δώσουν αίμα, μπορούν να το κάνουν σε κάθε σταθμό αιμοδοσίας της χώρας με αποδέκτη «Τράπεζα Αίματος δήμου Ραφήνας-Πικερμίου», η οποία διατηρείται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο (Γ. Γεννηματάς).