Η ΟΝΝΕΔ Καβάλας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης με προορισμό την Αττική

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προσκομίσουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη για βρέφη και παιδιά, καθώς και φαρμακευτικά προϊόντα στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Καβάλας από την Τετάρτη 25 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Κατά τις δύσκολες αυτές μέρες για δεκάδες Έλληνες, που μέσα σε ελάχιστες ώρες έχασαν τους κόπους χρόνων, η χώρα πενθεί για τον άδικο χαμό των κατοίκων στις περιοχές της Αττικής που πάλεψαν μέχρι τελευταίου δευτερολέπτου με τις φλόγες. Για τους υπόλοιπους πληγέντες που κατάφεραν να διασωθούν από την πύρινη καταστροφή, είναι αναγκαίο να συνδράμουμε έτσι ώστε να καλυφθούν οι πρώτες τους ανάγκες.

Από τον Νομό Καβάλας, από την Τετάρτη 25 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ επί της οδού Βενιζέλου 7 στον 3ο όροφο κατά τις ώρες 09:00-12:30 και 18:00-21:00), θα συλλεχθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας (φρυγανιές, μπισκότα, κρουασάν), είδη για βρέφη και παιδιά (μωρομάντηλα, πάνες), καθώς και φαρμακευτικά προϊόντα (betadine, fucidin, παυσίπονα).

Είναι ηθικό μας χρέος να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους συμπολίτες μας που πρωταγωνίστησαν στην εθνική αυτή τραγωδία και βγήκαν νικητές μέσα από τις φλόγες.
Στην Ελλάδα, εν έτει 2018, η ευαισθητοποίηση και η συνειδητοποίηση του πραγματικού ηρωισμού, πρέπει να τιμάται και πέρα από τις εθνικές εορτές και αργίες.

*Δελτίο Τύπου