Ένα καλοκαιρινό video clip με φόντο τις ομορφιές της Θάσου [βίντεο]

Η Penelope οπτικοποίησε το νέο της single «Είμαι υπεύθυνη» και ταυτόχρονα συστήνεται στο κοινό με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, επιλέγοντας γι' αυτόν τον σκοπό το καλύτερο σκηνικό: το νησί της Θάσου

Η Θάσος των διακοπών, των σμαραγδένιων παραλιών, των γεύσεων, των μύθων και των… video clip. Για άλλη μια φορά το νησί πρωταγωνιστεί, αυτή τη φορά σε ένα άλλο πεδίο, μέσα από την Penelope.

Η νεαρή τραγουδίστρια, κατά κόσμον Νέλη-Πηνελόπη Τσιακιρίδου, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο X-Factor, οπτικοποίησε το νέο της single «Είμαι υπεύθυνη» και ταυτόχρονα συστήνεται στο κοινό με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά.

Πρόκειται για ένα χορευτικό τραγούδι, με τη μουσική να την υπογράφει ο Franki Louvaris και τους στίχους η Σοφία Παπαβασιλείου, ενώ τα γυρίσματα του video clip πραγματοποιήθηκαν στην όμορφη Θάσο, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Θωμά Δουκινίτσα, με ένα άκρως φρέσκο και καλοκαιρινό concept, αξιοποιώντας τη φυσική ομορφιά των τοπίων.

Η Penelope ασχολείται με τη μουσική από τριών ετών και έχει σπουδάσει αρμόνιο και πιάνο, καθώς κι άλλα παραδοσιακά όργανα. Έχει συμμετάσχει σε χορωδίες και θεατρικές παραστάσεις με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό της και αν και σπούδασε σχέδιο μόδας, την κέρδισε το τραγούδι.

Δείτε το video clip της νεαρής τραγουδίστριας