«Φύτρωσε» ένας ολόκληρος… οικισμός από ομπρέλες στην Αλάνα της Νέας Ηρακλίτσας [φωτογραφία]

Ένα... επίνειο ενός άλλου οικισμού κατασκηνωτών πάνω από την Αλάνα με ομπρέλες πακτωμένες, καρέκλες... προστατευμένες από επίδοξους κλέφτες, δεμένες με αλυσίδες και τραπεζάκια

Ένας ολόκληρος παραθεριστικός οικισμός «φύτρωσε» στην Αλάνα της Νέας Ηρακλίτσας, με ομπρέλες πακτωμένες, καρέκλες… προστατευμένες από επίδοξους κλέφτες, δεμένες με αλυσίδες στις βάσεις των ομπρελών και τραπεζάκια για τις άνετες διακοπές των… παραθεριστών στις «ιδιόκτητες» παραλίες τους.

Η φωτογραφία την οποία ανάρτησε στο facebook o Δημήτρης Λυμπεράκης αποτυπώνει την παραπάνω περιγραφή. Αν δεν ήξερε κανείς την τοποθεσία, θα έλεγε πως πρόκειται για μια οργανωμένη από το δήμο ή ιδιώτη επιχειρηματία, παραλία. Δεν συμβαίνει όμως αυτό.

Η «επιχείρηση», στήθηκε κατά τον κ. Λυμπεράκη από τους ίδιους τους παραθεριστές, Έλληνες και ξένους, οι οποίοι δημιούργησαν έναν ολόκληρο οικισμό! Μάλιστα, όπως αναφέρει, πάνω από την παραλία υπάρχει ένας ακόμα οικισμός από τροχόσπιτα Βαλκάνιων τουριστών, οι οποίοι έστησαν το… επίνειο στην παραλία της Αλάνας.