Αλάνα Νέας Ηρακλίτσας: Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια…

Ακριβώς πριν από 2 χρόνια ο τέως δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής είχε κάνει σχετική νύξη για το camping και τις πακτωμένες ομπρέλες στην παραλία και μάλιστα με φωτογραφία βγαλμένη από το... μέλλον

Η εικόνα με τις πακτωμένες ομπρέλες στην Αλάνα της Νέας Ηρακλίτσας, το… επίνειο των τροχόσπιτων τα οποία έχουν κατασκηνώσει λίγο παραπάνω (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ) δεν είναι καινούρια.

Μάλιστα, ακριβώς πριν από 2 χρόνια, στις 3 Αυγούστου 2016, ο τέως δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου και της παράταξης Ανοιχτή Πόλη, Κωστής Σιμιτσής, είχε επισημάνει το ίδιο πρόβλημα στο ίδιο σημείο τόσο κατά τη συνεδρίαση του Σώματος όσο και με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.




Μάλιστα, ο κ. Σιμιτσής είχε ζητήσει από τη Δημοτική Αρχή να λάβει μέτρα για τις παράνομες κατασκηνώσεις και για τις «καταλήψεις» των παραλιών σε ΝέαΗρακλίτσα -σε συνεργασία με τον δήμαρχο Παγγαίου- και στο Παληό, ωστόσο, όπως αναφέρει ο ίδιος, το αίτημά του δεν βρήκε ανταπόκριση.

Η ανάρτηση του τέως δημάρχου Καβάλας το 2016