Πώς ένας πολιτικός γάμος στην Καβάλα έφτασε μέχρι τον… πρωθυπουργό

Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε ότι ο γάμος του Θεόφιλου Κωστούλα με την Ηλιάνα Στεφανίδου με κουμπάρα τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»

Μερικές υποσχέσεις… κοστίζουν και μια τέτοια υπόσχεση ήταν αυτή που έδωσε ο Θεόφιλος Η. Κωστούλας στην εκλεκτή της καρδιάς του Ηλιάνα Στεφανίδου, στην οποία έταξε γάμο, όταν θα βγούμε από τα… μνημόνια. Και η νύφη δεν ξέχασε, οδηγώντας τον γαμπρό στο δημαρχείο της Καβάλας, με κουμπάρα τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα, μια μέρα μετά από το διάγγελμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από την Ιθάκη για την έξοδο από τα μνημόνια.




Το θέμα, όμως, δεν έμεινε εκεί… Ο ίδιος ο πρωθυπουργός κοινοποίησε στο προφίλ του στο facebook την ανάρτηση των νεόνυμφων, προτρέποντας -αν και… αργά- τον γαμπρό να προσέχει τι τάζει και ξεκαθάρισε, επικαλούμενος μια προσφιλή κυβερνητική φράση, ότι η υπόσχεση του γαμπρού ήταν κάτι δίκαιο «και έγινε πράξη», ενώ ευχήθηκε στο ζευγάρι να ζήσει ευτυχισμένο.

Ο Θεόφιλος φέρθηκε έντιμα κι αντρίκια κι αξίζουν στο ζευγάρι τα καλύτερα, όμως μετά από αυτήν την εξέλιξη, επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άντρες οι οποίοι υποσχέθηκαν γάμο στις αγαπημένες τους όταν ο ΠΑΟΚ θα πάρει το Champions League, ήδη ανασκεύασαν τις… «προεκλογικές» τους δηλώσεις.