«Εκκλησιάζουσες»: Μια συγνώμη για τη «λάθος συνεννόηση» για τις προσκλήσεις

Η παραγωγή κάνει λόγο για μια «λάθος συνεννόηση με τον δήμο Καβάλας», ενώ ευχαριστεί τον δήμο Καβάλας, το ΔΗΠΕΘΕ και τον Θοδωρή Γκόνη «για τη φιλοξενία στο σημαντικό Φεστιβάλ των Φιλίππων»

Η παραγωγή της παράστασης «Εκκλησιάζουσες» του Αλέξανδρου Ρήγα η οποία παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης 29 Αυγούστου 2018 στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στο πλαίσιο του 61ου Φεστιβάλ Φιλίππων (διαβάστε για την παράσταση εδώ) έδωσε οριστικό τέλος στην «παρεξήγηση» η οποία δημιουργήθηκε με τους κατόχους προσκλήσεων από τον δήμο Καβάλας (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ).

Η παραγωγή ζητάει συγνώμη από τους θεατές για τη «λάθος συνεννόηση ανάμεσα στην παραγωγή και στον Δήμο Καβάλας η οποία οδήγησε σε ταλαιπωρία αρκετούς θεατές για καθαρά τυπικούς-πρακτικούς λόγους», ενώ ευχαριστεί τον δήμο Καβάλας, το ΔΗΠΕΘΕ και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ, Θοδωρή Γκόνη «για την μεγάλη τιμή που μας έκανε να παρουσιάσουμε την παράσταση μας, εντάσσοντας μας στο σημαντικό Φεστιβάλ των Φιλίππων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παραγωγής

Αγαπητοί φίλοι,
Χτες βράδυ, Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018, είχαμε τη μεγάλη τιμή και χαρά να παρουσιάσουμε την παράσταση μας «Εκκλησιάζουσες» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων.

Θέλουμε, ως παραγωγή, έστω και με μικρή καθυστέρηση, να ζητήσουμε ένα συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν αρκετοί θεατρόφιλοι δημότες της Καβάλας που τους είχαν χορηγηθεί προσκλήσεις δωρεάν εισόδου στην παράσταση.

Ένα λάθος συνεννόησης ανάμεσα στην παραγωγή και στον Δήμο Καβάλας οδήγησε σε ταλαιπωρία αρκετούς θεατές για καθαρά τυπικούς-πρακτικούς λόγους.

Θέλουμε να σας επιβεβαιώσουμε ότι το θέμα διευθετήθηκε έστω και με καθυστέρηση και άπαντες οι κατέχοντες προσκλήσεις από τον Δήμο Καβάλας προσήλθαν κανονικά στον χώρο του θεάτρου.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε το συμβάν αυτό να μην αμαυρώσει τη χαρά τη δική μας που παρουσιάσαμε την παράσταση μας στο μαγικό αυτό θέατρο και ελπίζουμε και τη χαρά των θεατών που παρακολούθησαν την παράσταση μας.

Θέλουμε, με το παρόν, και εμείς ως παραγωγή, αλλά και όλοι οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν για την παρουσίαση της παράστασης να ευχαριστήσουμε θερμά για ακόμα μια φορά τον Δήμο Καβάλας και τη Δήμαρχο κυρία Τσανάκα για την άψογη συνεργασία, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Φιλίππων, κύριο Θοδωρή Γκόνη, για την μεγάλη τιμή που μας έκανε να παρουσιάσουμε την παράσταση μας, εντάσσοντας μας στο σημαντικό Φεστιβάλ των Φιλίππων.

Όλους τους εθελοντές του δήμου που φρόντισαν για την διεξαγωγή της παράστασης και φυσικά, το κοινό που μας τίμησε με την παρουσία του.

Για ακόμα μία φορά ευχόμαστε το ατυχές αυτό περιστατικό να μην «χαρακτηρίσει» ούτε το Δήμο Καβάλας, ούτε τους υπεύθυνους του Φεστιβάλ, ούτε την παραγωγή.

Για εμάς, ήταν μια μαγική βραδιά και μόνο ευγνωμοσύνη νιώθουμε. Ελπίζουμε και για όλους εσάς που παρακολουθήσατε την παράσταση.