Παληό Καβάλας: Κάλεσε την Αστυνομία για ένα… σκυλάκι σε beach bar

Επενέβη η... Ομάδα ΔΙΑΣ για να πείσει την καταγγέλλουσα ότι η παρουσία σκυλιών στις παραλίες είναι καθόλα νόμιμη, εφόσον πληρούν τους κανόνες υγιεινής

Ένα… πρωτότυπο περιστατικό συνέβη σε beach bar στο Παληό Καβάλας. Μια κυρία άρχισε να ωρύεται και να φωνάζει, όταν είδε μία θαμώνα του καταστήματος να έχει μαζί της ένα μικρό σκυλάκι, το οποίο ήταν πλήρως εμβολιασμένο και τσιπαρισμένο.

Η κυρία απαίτησε να… εξαφανιστεί ο σκύλος, δηλώνοντας ότι έχει αλλεργία στα σκυλιά, συνεχίζοντας να φωνάζει, ειδάλλως, όπως είπε στην ιδιοκτήτρια του σκύλου, θα πάρει την Αστυνομία.




Τόσο η κάτοχος του ζώου όσο και η διεύθυνση της επιχείρησης, την πληροφόρησαν ψύχραιμα ότι ο νόμος επιτρέπει την παρουσία σκυλιών στις παραλίες, εφόσον πληρούν όλους τους κανόνες υγιεινής, όπως εν προκειμένω, ενώ και ο ιδιοκτήτης του beach bar της τόνισε ότι η επιχείρηση επιτρέπει την παρουσία σκύλων.

Ωστόσο η κυρία δεν άλλαξε γνώμη και κάλεσε την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσε η Ομάδα ΔΙΑΣ με 6 αστυνομικούς, οι οποίοι επανέλαβαν και οι ίδιοι στη διαμαρτυρόμενη κυρία ότι ο νόμος επιτρέπει την παρουσία σκύλων στις παραλίες, όμως εκείνη επαναλάμβανε σε έξαλλη κατάσταση ότι έχει αλλεργία κι ότι πρέπει να φύγει ο σκύλος.

Τελικά αποχώρησε η ίδια και όχι ο σκύλος, όπως απαιτούσε για πολλή ώρα, ενώ όλοι οι θαμώνες της παραλίας ενοχλήθηκαν από τον… σαματά τον οποίο δημιούργησε η κυρία και όχι από τον σκύλο, κάτι το οποίο δήλωσαν και στην ιδιοκτήτριά του.