Καλή δύναμη σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς…

Καλή σχολική χρονιά εύχεται με ανακοίνωση της η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Καβάλας εν όψει της έναρξης της ακαδημαϊκής περιόδου

Με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς το ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εύχεται καλή δύναμη στους μαθητές, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς. Στην ίδια ανακοίνωση συγχαίρει τα παιδιά που πέτυχαν στις Πανελλαδικές και χαιρετίζει αυτά που αποφοίτησαν από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, επισημαίνοντας ότι ως γονείς θα είναι πάντα δίπλα στα παιδιά στις επιλογές τους.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Ένωσης

«Ως γονείς είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά και στις επιλογές τους»

«Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Καβάλας, συγχαίρει τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων. Χαιρετίζει όλους τους μαθητές που αποφοίτησαν από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και υπογραμμίζει ότι στη ζωή σημασία έχει πάντοτε η προσπάθεια, καθώς οι ευκαιρίες δε σταματούν να υπάρχουν.

Ως γονείς είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά και στις επιλογές τους.

Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς ευχόμαστε σε όλους, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή δύναμη!

Ένα μικρό παιδί που ξεκινάει τώρα το σχολείο, σε αυτό το όμορφο ταξίδι της γνώσης και της ζωής, θέλουμε να έχει την καλύτερη δυνατή πορεία.

Για το σκοπό αυτό οι Σύλλογοι Γονέων και η Ένωση Συλλόγων Γονέων, θα είναι συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο των δασκάλων, προσπαθώντας να λύσουμε από κοινού οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει. Καλή σχολική χρονιά σε όλους»!