Σύλλογος Τριτέκνων Καβάλας: Βράβευσε τους μαθητές που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, έκανε δώρα στα «πρωτάκια» [Φωτογραφίες]

Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην δημοτική βιβλιοθήκη, έκλεισε με ομιλία του ψυχολόγου Παναγιώτη Σαμαρά

Για μια ακόμα χρονιά φέτος ο σύλλογος τριτέκνων της περιφερειακής ενότητας Καβάλας διοργάνωση, στην δημοτική βιβλιοθήκη «Βασίλης Βασιλικός» την γιορτή του στην οποία βραβεύει τα παιδιά των μελών του που κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στην ίδια εκδήλωση μοιράστηκαν και σχολικά ειδή στα «πρωτάκια» της 1ης δημοτικού. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η ομιλία του ψυχολόγου Παναγιώτη Σαμαρά που αφορούσε τους μαθητές και τους γονείς τους σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής: «Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η γιορτή βραβεύσεων των νέο εισαχθέντων μελών του συλλόγου  σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Επίσης μοιράστηκαν σακούλες με σχολικά είδη, σε παιδιά του συλλόγου, που θα πάνε στην Α’ δημοτικού.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Καβάλας για την παραχώρηση του χώρου της δημοτικής Βιβλιοθήκης και την συνδιοργάνωση. Τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας και στον ιατρό παιδοψυχολόγο κύριο Σαμαρά Παναγιώτη,  για την εξαιρετική ομιλία και παρουσίαση του, τόσο στα μικρά παιδιά, όσο και στους νέους φοιτητές και γονείς συνολικά. Συγχαρητήρια σε όλους και καλή σχολική και φοιτητική χρονιά»!