Ο Μητροπολίτης Στέφανος ανοίγει διάλογο με τη νεολαία της Καβάλας

Σειρά εκδηλώσεων τις οποίες διοργανώνει για τους νέους και τις νέες της πόλης η οικεία Ιερά Μητρόπολη, με πρωτοβουλία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη ΦΝΘ, ανοίγοντας νέους δρόμους επικοινωνίας με τη νεολαία

Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 στους Ιερούς Ναούς της Καβάλας, διαβάστηκε εγκύκλιος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη ΦΝΘ κ. Στεφάνου για τις εκδηλώσεις τις οποίες διοργανώνει για τους νέους η Ιερά Μητρόπολη ΦΝΘ.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης εγκαινιάζει έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με τη νεολαία της πόλης και καλεί το απόγευμα της Πέμπτης 20 Σεπτεμβρίου 2018 στην Πνευματική Εστία της ΙΜΦΝΘ τους νέους και τις νέες σε ανοιχτή συζήτηση για όποιο θέμα ή προβληματισμό επιθυμούν να θέσουν.

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 ο Μητροπολίτης Στέφανος θα συναντήσει τη νεολαία στην παραλία της Καβάλας στην πλατεία Κανάρη, ενώ οι εκδηλώσεις αφιερωμένες στη Νεότητα ολοκληρώνονται το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, όπου στον Δημοτικό Κήπο η πολυβραβευμένη Χορωδία Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου Θεσσαλονίκης θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια.