Παληό Καβάλας: Άγνωστοι πετούσαν αντικείμενα σε διερχόμενα αυτοκίνητα

Είχαν κρυφτεί στην αυλή του Δημοτικού Σχολείο του οικισμού και με «σύμμαχο» το σκοτάδι προκαλούσαν πανικό στους οδηγούς-Για το συμβάν ενημερώθηκε και η Αστυνομία η οποία αναζητά τους δράστες

Ένα περίεργο και συνάμα επικίνδυνο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου 2018 στο Παληό της Καβάλας. Σύμφωνα με καταγγελίες οδηγών, περί τις 20:30, νεαρά άτομα την «έστησαν» εντός της περίφραξης του του Δημοτικού Σχολείου του Παληού, κρυμμένα στο σκοτάδι και πετούσαν κουκουνάρια σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Μάλιστα, ένας οδηγός-θύμα των δραστών, ο οποίος καταθέτει τη μαρτυρία του στο KAVALAPOST, αναγκάστηκε να σταματήσει, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η συνοδηγός και σύζυγός του τρόμαξαν, ενώ στο αυτοκίνητο προκλήθηκε μικρή υλική ζημιά από το αντικείμενο το οποίο δέχτηκε.

Ο ίδιος αναζήτησε τους δράστες, ωστόσο εκείνοι πρόλαβαν να εξαφανιστούν, ενώ την ίδια στιγμή κάλεσε την Αστυνομία με το περιπολικό το οποίο κατέφθασε άμεσα στο σημείο να αναζητάει τα νεαρά άτομα -σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα- χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Ο καταγγέλλων και θύμα της περίεργης αυτής επίθεσης συνιστά προσοχή στους οδηγούς οι οποίοι περνάει από το συγκεκριμένο σημείο, ενώ σημειώνει ότι μια τέτοια πράξη μπορεί να προκαλέσει έως και σοβαρό τροχαίο, ζητώντας τη σύλληψη των δραστών.