Μαθηματική Εταιρεία Καβάλας: Βράβευση των μαθητών οι οποίοι διακρίθηκαν στο «Παιχνίδι και Μαθηματικά»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 12:00 και θα πλαισιώσει από τη χορωδία  του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, ενώ ο Βασίλης Τσιάντος θα μιλήσει για τη «Σημασία των Μαθηματικών στη ζωή μας»

Το Παράρτημα Καβάλας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης συνδιοργανώνουν την ετήσια τελετή βράβευσης των μαθητών Δημοτικών Σχολείων οι οποίοι διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία «Παιχνίδι και Μαθηματικά».

Τα ονόματα των 97 μαθητών που διακρίθηκαν υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στην ενότητα: «Παιχνίδι και Μαθηματικά».

Θα προηγηθεί ομιλία του προέδρου του Παραρτήματος, Βασίλειου Τσιάντου με θέμα: «Η σημασία των Μαθηματικών στη ζωή μας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Γ. Παυλίδης» της ΠΕ  Καβάλας την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 12:00 και θα πλαισιώσει από τη χορωδία  του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, υπο τη διεύθυνση της Κωσταντίας Κύπρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς τους αρχικά να ενημερωθούν αν είναι στους επιτυχόντες και να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση   βράβευσης.