Στειρώσεις αδέσποτων ζώων από το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος»

Το πρόγραμμα αφορά μόνο αδέσποτα του δήμου Καβάλας-Διαβάστε πώς μπορείτε να βοηθήσετε την προσπάθεια

Το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος» είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι το πρόγραμμα στειρώσεων για σκύλους και για γάτες θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 ως και τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Μετά τη διαμεσολάβηση της κ. Ζωής Κοντού, μέλους του Δ.Σ. της Π.Φ.Π.Ο και εκπρόσωπο της Vets in Action στην Ελλάδα, το Σωματείο μας έστειλε πρόσκληση, η οποία και έγινε αποδεκτή! Το Σωματείο μας ζήτησε τη βοήθεια και τη στήριξη του Δήμου Καβάλας, ο οποίος και ανταποκρίθηκε άμεσα, αναλαμβάνοντας, προς τιμήν του, μεγάλο μέρος της διοργάνωσης.

Οι στειρώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κτηνιατρείο της κ. Ελισάβετ Χριστοφόρου, Β’ Πάροδος Χρυσοστόμου Σμύρνης 5, (πλάι μουσικού σχολείου-πολυκλαδικό). Το πρόγραμμα αφορά μόνο αδέσποτα του δήμου Καβάλας. Όσοι, όσες, γνωρίζεται Αδέσποτα της περιοχής σας που χρειάζονται στείρωση, παρακαλούμε να επικοινωνείτε στο 6947 477161, καθημερινά από τις 17:00 ως τις 19:00, δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, περιοχή, σκύλος ή γάτα, αρσενικό ή θηλυκό, δυνατότητα μεταφοράς και φιλοξενία για ένα βράδυ! Οι πληροφορίες αυτές μπορούν επίσης να σταλούν με μήνυμα στη σελίδα μας εδώ.

Οι μέρες των στειρώσεων είναι αρκετές και χρειαζόμαστε τη βοήθεια εθελοντών για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο τρόπο σε αυτή την σημαντική δράση.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την κ. Ελισάβετ Χριστοφόρου, που μας παραχώρησε το κτηνιατρείο της, αποκλειστικά και εξολοκλήρου, για όλες αυτές τις μέρες! Ευχαριστούμε, ακόμα, τον Δήμο Καβάλας που χωρίς τη σημαντική του βοήθεια, δε θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε τόσο γρήγορα και άμεσα το πρόγραμμα. Επιπλέον, την κ. Ζωή Κοντού που μας τίμησε για μία ακόμα φορά, επιλέγοντας το Σωματείο και την πόλη μας, για το πρόγραμμα αυτό! Και τέλος, ευχαριστούμε την εξαιρετική εθελοντική ομάδα της Vets in Action, για το υπέροχο έργο που προσφέρει για τα αδέσποτα όλου του κόσμου!

Το καλύτερο, λοιπόν, δώρο για την ημέρα των ζώων που είναι στις 4 Οκτωβρίου, θα είναι αυτό και ζητάμε τη συμπαράσταση όλων σας.