O Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Θάσου ανησυχεί για τα δρομολόγια Καβάλα-Πρίνος

Ο Σύλλογος καλεί όλα τα σωματεία, τους φορείς και τους συλλόγους να εναντιωθούν, ώστε να μην κλείσει η πορθμειακή γραμμή η όποια συνδέει το νησί της Θάσου με την πρωτεύουσα του Νομού

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Θάσου εκφράζει τις ανησυχίες του για τις αρνητικές εξελίξεις που έχουμε σε σχέση με την πορθμειακή γραμμή Πρίνου Θάσου-Καβάλας.

Ζητάμε την άμεση αλλαγή του Νομοθετικού Πλαισίου που διέπει τις Θαλάσσιες Συγκοινωνίες και αφήνει να διαμορφώνονται ασύδοτα τα δρομολόγια ανάλογα με την κερδοφορία των εφοπλιστών και όχι ανάλογα με τις ανάγκες του επιβατικού κοινού.

Ζητάμε από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υ.Ε.Ν. να λάβουν υπόψη τους τις ανάγκες του επιβατικού κοινού της Θάσου και να μη δεχτούν να κλείσει μια πορθμειακή γραμμή η όποια συνδέει το νησί της Θάσου με την πρωτεύουσα του Νομού.

Καλούμε όλα τα σωματεία, τους φορείς και τους συλλόγους να εναντιωθούν αγωνιστικά στις προσπάθειες των εφοπλιστών που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κερδοφορία τους, αδιαφορώντας για τους κατοίκους του νησιού.

*Δελτίο Τύπου