Στην κάλπη οι λογιστές της Καβάλας

Γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ, στην ΟΕΒΕΚ, με… άρωμα ανανέωσης, μιας και 2 τουλάχιστον μέλη της απερχόμενης διοίκησης δεν θα είναι υποψήφιοι

Στην κάλπη προσέρχονται οι λογιστές της Καβάλας την Παρασκευή και το Σάββατο (5 και 6 Οκτωβρίου) στην αίθουσα συνελεύσεων της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών – Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας, για την ανάδειξη του νέου 7μελους ΔΣ του συλλόγου τους. Η διαδικασία θα γίνει στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών και ξεκινά στις 16.30, οπότε θα γίνουν τοποθετήσεις των μελών και θα ακολουθήσει ψηφοφορία για τον απολογισμού του απερχόμενου ΔΣ και ψηφοφορία για την ανάδειξη εφορευτικής επιτροπής.

Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 21.00, ενώ προβλέπεται να συνεχιστεί και το πρωί του Σαββάτου (6/10) από τις 10.00 έως τις 12.30, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα μέλη του συλλόγου να συμμετέχουν στην εκλογή των νέων οργάνων, καθώς θα υπάρξει ανανέωση προσώπων σε όλα τα όργανα, με δεδομένη την δηλωθείσα πρόθεση τουλάχιστον 2 μελών του νυν ΔΣ να μην είναι εκ νέου υποψήφιοι.

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όσα μέλη είναι ταμειακά ενήμερα (συνδρομή 2017), μέχρι την ώρα έναρξης της ΓΣ (16.30). Τα μέλη που έχουν εγγραφεί εντός του 2018 και έως τις 10-9-2018 (ημέρα συνεδρίασης του ΔΣ) έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Κατάθεση υποψηφιοτήτων ή αποδοχή πρότασης υποψηφιότητας για την συμμετοχή στο κοινό ψηφοδέλτιο θα γίνει κατά την διάρκεια της ΓΣ στις 5/10 και μέχρι τις 18.30, ώστε να γίνει μετά η αναγκαία ενημέρωση του εκλογικού καταλόγου και η εκτύπωση των ψηφοδελτίων και να συγκροτηθεί σε σώμα η εφορευτική επιτροπή.