Νέα Διοίκηση στον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Θάσου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και τους καλεί σε μαζικούς αγώνες για τη σωτηρία των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων του νησιού

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Θάσου ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του, ευχαριστώντας όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και καλώντας τους, παράλληλα, να αγωνιστούν για τη στήριξη των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων του νησιού.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Το ΔΣ του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Θάσου χαιρετίζουμε όλους τους αγρότες-κτηνοτρόφους-ελαιοπαραγωγούς-μελισσοτρόφους, που πήραν μέρος στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου στις 1/10/18 στα Καλύβια Λιμεναρίων.

Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε όλους αυτούς που συμμετείχαν για πρώτη φορά, αυξάνοντας την συμμετοχή από τις προηγούμενες αρχαιρεσίες.

Η νέα διοίκηση που εκλέχτηκε θα δώσει όλες τις δυνάμεις της για την ανάδειξη και την οργάνωση αγώνων για την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι του νησιού.

Καλούμε σε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή στις γραμμές του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου, όπου με την οργάνωσή μας και την πάλη μας, σε συμμαχία με τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους του νησιού, να αντιπαλέψουμε όλες τις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν.