Γεύμα Αλληλεγγύης από τον Ροταριανό Όμιλο Δυτικής Καβάλας [φωτογραφίες]

Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του στόχου της Ροταριανής χρονιάς, ήτοι του εξοπλισμού με πιστοποιημένα συστήματα παιδικής χαράς των Παιδικών Σταθμών Ζυγού και Νεαπόλεως του δήμου Καβάλας

Γεύμα Αλληλεγγύης παρέθεσε ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 στο Κρυονέρι Καβάλας. Μία συντονισμένη ενέργεια ροταριανών και εθελοντών από Κρυονέρι και Καβάλα.

32 κυρίες και κύριοι παρασκεύασαν με μεράκι πλούσια εδέσματα και γλυκά, τα οποία παρουσίασαν σε ένα πλούσιο γκουρμέ μπουφέ. Σκοπός και στόχος της Ροταριανής χρονιάς, ο εξοπλισμός με πιστοποιημένα συστήματα παιδικής χαράς για τους Παιδικούς Σταθμούς Ζυγού και Νεαπόλεως του δήμου Καβάλας.

Οι φιλόξενοι ιδιοκτήτες του καφέ «Επί Παντός» διέθεσαν τον όμορφο χώρο τους για τις ανάγκες της εκδήλωσης, ο καιρός ήταν σύμμαχος των συμμετεχόντων και όλος ο εξωτερικός χώρος γέμισε εντελώς από ευγενικές παρουσίες, μικρών και μεγάλων φίλων του Ομίλου.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης, με την παρουσία τους ο Διοικητής της 2484 Ροταριανής Περιφέρειας, ροταριανός Θεόδωρος Ασπασίδης, η διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών του δήμου Καβάλας, Έλσα Αυλωνίτου και ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος.

Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες του καφέ για την παραχώρηση του χώρου, τον κ. Νίκο Σαρημπαλά από τη Θάσο και τον κ. Παναγιώτη Κουλακίδη, για τις σημαντικές ποσότητες κρεάτων που χορήγησαν για τις ανάγκες των συνταγών, καθώς και τον κ. Σταύρο Σακκόπουλο, ιδιοκτήτη μάρκετ στον Ζυγό Καβάλας ο οποίος προσέφερε τις πρώτες ύλες για όσες κυρίες θέλησαν τις χρειάστηκαν.

Το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το κράτησε και χάρισε από την καρδιά της η πρόεδρος του Ομίλου, Άννα Παυλίδου, στις κυρίες εκείνες οι οποίες εμπνεύσθηκαν και έκαναν πράξη την έννοια της Αλληλεγγύης!