Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στη Χρυσούπολη

Η πρωτεύουσα του δήμου Νέστου θα μείνει για 4 ώρες χωρίς ρεύμα λόγω εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο

Με ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, κατά τις ώρες 08:00-12:00, θα υπάρξει διακοπή ρεύματος σε ολόκληρη την πόλη της Χρυσούπολης λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

Αγαπητοί μας πελάτες,
Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή σας, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος την Κυριακή 14-10-2018 από ώρα 08:00 έως 12:00. Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την πιο πάνω ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη. Για τους ίδιους λόγους ασφάλειας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι ευρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Σας ενημερώνουμε ότι πληροφόρηση για τις προγραμματισμένες προσωρινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος παρέχεται και από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. εδώ.