Χαλκερό Καβάλας: Καταγγελία για «δολοφονία» κουταβιού στη μέση του δρόμου

Το Φιλοζωικό Σωματείο «Αίσωπος» μεταφέρει μαρτυρία περαστικού σύμφωνα με την οποία οδηγός πάτησε το κουτάβι, ενώ το είδε, με το Σωματείο να ψέγει και όσους είναι μάρτυρες τέτοιων περιστατικών και δεν τα καταγγέλλουν

Τη «δολοφονία» ενός αδέσποτου κουταβιού καταγγέλλει το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος», επικαλούμενο μαρτυρία περαστικού, αλλά και τις φωτογραφίες τις οποίες τράβηξε ο ίδιος (κεντρική φώτο). Σύμφωνα με τη μαρτυρία, ένας οδηγός στο Χαλκερό της Καβάλας πάτησε το κουτάβι, ενώ είχε αντιληφθεί την παρουσία του στη μέση του δρόμου.

Όμως το Σωματείο δεν κατακρίνει μόνο το γεγονός αυτό καθαυτό, αλλά και το ότι ο μάρτυρας δεν κατήγγειλε το περιστατικό, αναφέροντας σε ανάρτηση ότι «αφήνοντας όλα αυτά τα τέρατα ατιμώρητα, θα συνεχίζουν να πράττουν εγκλήματα ανενόχλητα».

Η ανάρτηση του Φιλοζωικού Σωματείου

Πριν δύο μέρες στον κεντρικό δρόμο του Χαλκερού ένας δολοφόνος καραδοκούσε! Στη μέση του δρόμου, μία ψυχή, ένα κουτάβι μόνο και εγκαταλειμμένο. Το είδε, πάτησε κόρνα και… το σκότωσε, περνώντας από πάνω του με ιλιγγιώδη ταχύτητα! Το σκότωσε και φυσικά το εγκατέλειψε περήφανος για την πράξη του το κτήνος!

Θα αναρωτιέστε πως γνωρίζουμε τόσες λεπτομέρειες; Μα ναι, υπήρχε μάρτυρας! Μάρτυρας ο οποίος και μας περιέγραψε το συμβάν, μας έδωσε και φώτο, αλλά τι πρωτότυπο, δε θέλει να μπλέξει, δε θέλει να καταθέσει!

Πότε επιτέλους θα συνειδητοποιήσουμε πως αφήνοντας όλα αυτά τα τέρατα ατιμώρητα, θα συνεχίζουν να πράττουν εγκλήματα ανενόχλητα;

Πότε θα μάθουμε να σεβόμαστε τη ζωή και καθετί που αναπνέει;

Αποφεύγουμε τις ευθύνες μας σαν το διάβολο το θυμίαμα, αλλά αυτός καραδοκεί μέσα μας τελικά!
Δε λυπόμαστε και δε συγχωρούμε ούτε τους εγκληματίες, ούτε αυτούς που τους καλύπτουν! Μόνο οργή και θυμό!

Επιτέλους κάποια στιγμή αυτός ο τόπος πρέπει να αποκτήσει παιδεία και πολιτισμό! Μη φοβάστε και μην αποποιείται των ευθυνών σας!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΕΤΕ!!!!!!