Καβάλα: Ακόμα ένα ατύχημα με μετανάστες-Κάηκε αυτοκίνητο στο Ακροβούνι [φωτογραφία]

Αστυνομικοί έβγαλαν αμέσως τους 11 μετανάστες από το αυτοκίνητο και συνέλαβαν τον διακινητή-Έκλεισαν για λίγη ώρα τα Γιντίκια λόγω της επιχείρησης της Αστυνομίας-Με... λιμουζίνα μετέφερε ο διακινητής τους μετανάστες

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά το τραγικό δυστύχημα με απολογισμό 11 νεκρούς μετανάστες (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ), ακόμα ένα περιστατικό με εμπλεκόμενους παράνομους διακινητές μεταναστών συνέβη το απόγευμα της Κυριακής 14 Οκτωβρίου 2018 στην Καβάλα και συγκεκριμένα στο Ακροβούνι, στα λεγόμενα Γιντίκια.

Λίγο μετά τις 18:00, όχημα μεγάλου κυβισμού και συγκεκριμένα λιμουζίνα, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη. Το όχημα πήρε αμέσως φωτιά, με αποτέλεσμα διακινητής και οι 11 μετανάστες από το Πακιστάν να βγουν αμέσως από αυτό, με τη βοήθεια πυροσβεστών και αστυνομικών, χωρίς να υπάρχουν νεκροί ή σοβαρά τραυματίες.
Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, ενώ τα Γιντίκια έκλεισαν για λίγα λεπτά. Η έγκαιρη, δε, επέμβαση της Πυροσβεστική Υπηρεσίας Ελευθερούπολης απέτρεψε την επέκταση της φωτιάς από το αυτοκίνητο στο δάσος.