60η Εθελοντική Αιμοδοσία από τον Σύλλογο «Στέλλα Μανώλα-Κούρτη»

Κάλεσμα προς τους καβαλιώτες και τις καβαλιώτισσες να στηρίξουν για άλλη μια χρονιά την προσπάθεια του Συλλόγου, η οποία στηρίζεται κι από άλλους Συλλόγους της Καβάλας

Την 60η Εθελοντική Αιμοδοσία η οποία θα γίνει την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας κατά τις ώρες 08:00-14:00 και τις δύο ημέρες ανακοίνωσε ο Σύλλογος Αιμοδοσίας και Δωρεάς Οργάνων Σώματος «Στέλλα Μανώλα- Κούρτη».

Στη συνέντευξη Τύπου η οποία δόθηκε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 έδωσαν το «παρών» οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των Συλλόγων οι οποίοι συμπράττουν στο έργο του Αιμοδοτικού Συλλόγου «Στέλλα Μανώλα- Κούρτη», καθώς και μέλη του Συλλόγου: ο πρόεδρος, Γιώργος Βασιλειάδης, ο γραμματέας, Κωνσταντίνος Παγώνηςο Τάσος Κισόγλου από τον Σύλλογο «Στέλλα Μανώλα- Κούρτη» Κηπουπόλεως-Καλαμίτσας, ο Γρηγόρης Χιόνης από τον Σύλλογο Τριτέκνων, η Έλενα Φιλόγλου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πεντακοσίων-Αγίας Βαρβάρας, ο Λάζαρος Τομπούλης από τους Ξυλουργούς και ο Θανάσης Πατσάκας από τον Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας.

«Φτάσαμε αισίως να τιμούμε την 60η κατά σειρά Αιμοδοσία του Συλλόγου μας με τη βοήθεια πολλών καβαλιωτών οι οποίοι πασχίζουν για το καθήκον τους απέναντι στον συνάνθρωπο, με ένα θεάρεστο έργο και τις συνεργαζόμενες πολλές ομάδες βοήθειας οι οποίες μεταδίδουν με την κίνησή τους το μήνυμα της Αιμοδοσίας. Όμως έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε προκειμένου να παρακινήσουμε τον κόσμο να προσέλθει», δήλωσε ο κ. Βασιλειάδης, ενώ μαζί με τους εκπροσώπους των υπόλοιπων Συλλόγων, κάλεσαν τους καβαλιώτες και τις καβαλιώτισσες να στηρίξουν για άλλη μια χρονιά την προσπάθεια του Συλλόγου.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Διοικητή της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, υποστράτηγο Σπύρο Ρώσση για την παραχώρηση της αίθουσας της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας.