Παληό Καβάλας: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Ακρωτήρι [φωτογραφίες]

Πλαγιομετωπική σύγκρουση αυτοκινήτου με υπεραστικό λεωφορείο στις «ύποπτες» στροφές του οικισμού

Αρκετό καιρό είχε να γίνει κάποιο ατύχημα στο Ακρωτήρι Παληού Καβάλας. Μετά το «μπαράζ» των τροχαίων του περασμένου καλοκαιριού (διαβάστε περισσότερα εδώ), το απόγευμα του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου 2018 σημειώθηκε ένα ατύχημα που κρίνεται ως αρκετά σοβαρό, αφού ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Καβάλας.




Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 18:30, ένα όχημα μικρού κυβισμού, κινούμενο δυτικά, με κατεύθυνση προς Νέα Ηρακλίτσα, έχασε τον έλεγχο στη στροφή μετά το Villa Romantica. Το αμάξι άρχισε να διαγράφει μία ξέφρενη κυκλική πορεία εντός του δρόμου, όταν λίγο μετά συγκρούστηκε με διερχόμενο λεωφορείο που κατευθυνόταν προς την αντίθετη κατεύθυνση (προς Καβάλα).

Το ΙΧ αρχικά «σφηνώθηκε» κάτω από την εμπρόσθια αριστερή ρόδα του λεωφορείου και μετά «πετάχτηκε» στην απέναντι μεριά του δρόμου, έχοντας υποστεί μεγάλη ζημιά στο μπροστινό μέρος του.

Από τη σφοδρή σύγκρουση «άνοιξαν» και οι δύο αερόσακοι του αυτοκινήτου και τραυματίστηκε η οδηγός του. Στο σημείο, λίγο μετά, έσπευσε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και η γυναίκα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Όπως ήταν φυσικό, από το περιστατικό δημιουργήθηκε αρχικά συμφόρηση και αμέσως μετά δυσκολία στην προσπέλαση του σημείου από τους διερχόμενους οδηγούς.