Εκδήλωση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Καβάλας και της ΧΧ ΤΘ Μεραρχίας για την 28η Οκτωβρίου [φωτογραφίες]

Κεντρικό θέμα της βραδιάς ήταν «Η εθνική βίβλος του ελληνικού Γένους», με ομιλητή τον καθηγητή της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ και επίτιμο πρόεδρο της ΑΠΟΕΑ, Γρηγόριο Φιλ. Κωσταρά

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καβάλας και η ΧΧ ΤΘ Μεραρχία «Μεραρχία Ιππικού-Μακεδονία», στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, με την υποστήριξη της ΠΕ Καβάλας, του δήμου Καβάλας και της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου 2018 στην αίθουσα του Αρχαιολογικού Μουσείου Καβάλας εκδήλωση με θέμα «Η εθνική βίβλος του ελληνικού Γένους», με ομιλητή τον καθηγητή της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ και επίτιμο πρόεδρο της Ανώτατης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών (ΑΠΟΕΑ), Γρηγόριο Φιλ. Κωσταρά.

Της ομιλίας προηγήθηκαν οι σύντομοι χαιρετισμοί του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου, του προέδρου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καβάλας, Ιωάννη Κελγιώργη, του Διοικητή της ΧΧ ΤΘ Μεραρχίας, Σπύρου Ρώσση, του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρου Μαρκόπουλου και της δημάρχου Καβάλας, Δήμητρας Τσανάκα, με κοινό σημείο των σύντομων λόγων τους, όπως και της ομιλίας του κ. Κωσταρά, τη διαχρονική προσφορά των Εφέδρων Αξιωματικών στους εθνικούς αγώνες για τη διατήρηση της εδαφικής και εθνικής ακεραιότητας της χώρας.

Η εκδήλωση έκλεισε με βραβεύσεις επίτιμων καλεσμένων και μελών του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καβάλας.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση