Καβάλα: Νέο τροχαίο με μετανάστες. Στις φλόγες το όχημα, στο Νοσοκομείο 13 άτομα

Το ατύχημα σημειώθηκε κοντά στη Γαληψό μετά από καταδίωξη

Περίπου στις 13:00 μετά το μεσημέρι της Κυριακής 21 Οκτωβρίου 2018, σημειώθηκε στον Δήμο Παγγαίου τροχαίο ατύχημα με ΙΧ αυτοκίνητο τύπου SUV στο οποίο επέβαιναν 13 συνολικά άτομα, 12 μη νόμιμοι μετανάστες και ο παράνομος διακινητής τους.

Συγκεκριμένα, το όχημα δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο των ανδρών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και κατά τη διάρκεια του «κυνηγητού» που ακολούθησε, σε επαρχιακό δρόμο κοντά στη Γαληψό, εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και τυλίχτηκε στις φλόγες.




Οι άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να απεγκλωβίσουν όλους τους επιβαίνοντες οι οποίοι, λίγο μετά, διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας τραυματισμένοι, άλλοι ελαφρύτερα και άλλοι βαρύτερα, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχουν ενδείξεις ότι συντρέχει κίνδυνος για τη ζωή κάποιου από αυτούς. Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Οι 12 μη νόμιμοι μετανάστες είναι στην πλειοψηφία τους άνδρες (υπήκοοι Πακιστάν, Σομαλίας και κάποιοι οι οποίοι δεν έχουν ταυτοποιηθεί), μεταξύ τους υπάρχει μία γυναίκα και κανένα παιδί.

Φωτογραφία αρχείου