Συνεχίζονται οι εγγραφές, αλλά και οι επιτυχίες στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας

Με το δεξί ξεκινάει η σχολική χρονιά για το ΔΩΚ-Ποιες ώρες και μέρες πραγματοποιούνται οι εγγραφές-Πρεμιέρα και για τις συναυλίες με ένα Ρεσιτάλ Πιάνου

Οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-21:30 και Σάββατο 08:00-14:00. Για πληροφορίες και αιτήσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Ωδείο (Βενιζέλου 67, απέναντι από το 12ο Δημοτικό Σχολείο) ή να επικοινωνήσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Νέα διάκριση για την οικογένεια του Ωδείου

Η Διοίκηση του ΔΩΚ με χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει την επιτυχία του σπουδαστή του Ωδείου, Αντώνη Τζιβένη (από την τάξη βιολιού-βιόλας του καθηγητή Γιάννη Κορμπέτη), ο οποίος εισήχθη στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έπειτα από εσωτερική επιτυχή εξέταση ενώπιον των καθηγητών του Τμήματος Εγχόρδων έγινε δεκτός στην Ειδίκευση Βιόλας με την καθηγήτρια του ΠΑ.ΜΑΚ., Χαρά Σειρά (Α΄ Κορυφαία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης). Η οικογένεια του Ωδείου συγχαίρει θερμά τον μαθητή, τους γονείς και τον καθηγητή του για την επιτυχία αυτή, με την ευχή να αποτελέσει εφαλτήριο για νέες διακρίσεις, αλλά και έμπνευση για τους συμμαθητές του στο ΔΩΚ και όχι μόνον.

Ξεκινάνε και οι συναυλίες

Το Ωδείο ενημερώνει το φιλόμουσο κοινό ότι την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στις 21:00 στην αίθουσα «Παπαϊωάννου» του ΔΩΚ θα φιλοξενηθεί ένα Ρεσιτάλ Πιάνου της Ιταλίδας σολίστ, Eloisa Cascio, η οποία θα ερμηνεύσει γνωστά και απαιτητικά έργα των Σοπέν, Σούμπερτ και Ραχμάνινοφ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Περισσότερες λεπτομέρειες για το ρεσιτάλ και την καλλιτέχνη θα ανακοινωθούν με νέο δελτίο Τύπου στην αρχή της εβδομάδας.

Το ΔΩΚ ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν οι γονείς και το φιλόμουσο κοινό της πόλης και εύχεται ολόψυχα μία ομαλή και δημιουργική σχολική χρονιά.