Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις στην Καβάλα για την 28η Οκτωβρίου

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το πρωί της Κυριακής 28 Οκτωβρίου 2018 με τη μεγάλη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο της Καβάλας

Ξεκίνησαν την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Καβάλα και το πρωί, ως είθισται, πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Καβαλιώτη υπολοχαγού του Πεζικού Κρίτωνα Κονσουλίδη.

Αμέσως μετά, μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και των Λυκείων της Καβάλας, Πρόσκοποι και μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, καθώς και εκπρόσωποι της κεντρικής πολιτικής σκηνής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείαςκατέθεσαν στεφάνι στο Ηρώο της πόλης, στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με παραδοσιακούς χορούς από τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων, καθώς και από τα μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων της Καβάλας.

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση εκπροσώπων των Αρχών και των υπαλλήλων των πολιτικών, δικαστικών και στρατιωτικών υπηρεσιών, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, οργανισμών και τραπεζών στην αίθουσα του αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας «Γεώργιος Παυλίδης», όπου πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον ταξίαρχο ε.α. και πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού-Παράρτημα Καβάλας, Θόδωρο Τζατζάρη.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το πρωί της Κυριακής 28 Οκτωβρίου 2018 με τη μεγάλη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο της Καβάλας.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στην Καβάλα εδώ.