Καβάλα: Ο απειλητικός καιρός δεν «πτόησε» την παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου [φωτογραφίες]

Μαθητές, Στρατός και Σύλλογοι τίμησαν και φέτος την Εθνική Επέτειο, μπροστά σε εκατοντάδες Καβαλιώτες και Καβαλιώτισσες

Με την καθιερωμένη παρέλαση των Σχολείων, του Στρατού και των Συλλόγων της πόλης, ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 28 Οκτωβρίου 2018 στην παραλιακή λεωφόρο της Καβάλας οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των ηρώων του ΟΧΙ».

Παρά τον απειλητικό καιρό και τις ψιχάλες, λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης, εκατοντάδες Καβαλιώτες και Καβαλιώτισσες τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο και παράλληλα χειροκρότησαν θερμά όσους παρήλασαν.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε η επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου, με τη δικηγόρο, Στέλλα Παπαδοπούλου να εκφωνεί τον πανηγυρικό της ημέρας, ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Ράλλης, ενώ το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Καβάλας Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Γιώργος Παπαφιλίππου και Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, εκπρόσωποι της Δημοτικής και Περιφερειακής Αρχής, του Στρατού, των Σωμάτων Ασφαλείας και της Εκκλησίας.

Δείτε φωτογραφίες από τη δοξολογία και την παρέλαση

*Οι φωτογραφίες από την παρέλαση είναι από το φωτογραφείο του Μάκη Παυλίδη