Οι μαθητές του ΔΣ Ακρωτηρίου της Σαντορίνης «κολυμπούν στον βυθό της γνώσης» [Φωτογραφίες]

Ο «δικός» μας Γιάννης Κανίογλου μετέτρεψε με τις ζωγραφιές του τις άχρωμες αίθουσες του σχολείου σε ένα ενυδρείο

Αεικίνητος, δημιουργικός και λάτρης των ταξιδιών, που σίγουρα τον εμπνέουν, ο Γιάννης Κανίογλου βρέθηκε και φέτος στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης για να συνεχίσει την εικαστική του παρέμβαση στις αίθουσες διδασκαλίας του Δημοτικού Σχολείου, παρέμβαση που ξεκίνησε πέρυσι με θέμα τότε τον αέρα. Φέτος, δημιούργησε με θέμα τη θάλασσα, το βυθό και όπως διαβάσαμε στο atlantea.news, διέπρεψε!

Το δημοσίευμα για τον Γιάννη Κανίογλου

Μια πανδαισία χρωμάτων και αισθήσεων δημιουργήθηκε πριν λίγες ημέρες μέσα στις αίθουσες του Δημοτικού Σχολείου Ακρωτηρίου. Από τις 25 μέχρι τις 29 Οκτωβρίου και υπό την καθοδήγηση του εικαστικού Γιάννη Κανίογλου από την Καβάλα, δάσκαλοι, γονείς και μαθητές του σχολείου «ζωντάνεψαν» τις μέχρι τώρα άχρωμες αίθουσες διδασκαλίας.

Το θέμα της εικαστικής παρέμβασης ήταν «Ας κολυμπήσουμε στον βυθό της μάθησης» και επιλέχθηκε από τους ίδιους τους μαθητές. Τους μεταμορφωμένους πλέον τοίχους της Α’ τάξης και της Γ’-Δ’ τάξης κοσμούν κάθε λογής ψάρια, χταπόδια, μέδουσες, ιππόκαμποι και άλλα στοιχεία της θάλασσας. Ο κ. Κανίογλου πέρυσι είχε φιλοτεχνήσει τις υπόλοιπες αίθουσες του σχολείου με θέμα «Ταξιδεύοντας στον αέρα». Ο συγκεκριμένος ζωγράφος έχει έντονη δράση και προσφορά στα σχολεία της πόλης του, ζωγραφίζοντας και εκεί, πάντα εθελοντικά. Το αποτέλεσμα, όπως αναμενόταν, έχει ενθουσιάσει τους μικρούς μαθητές του σχολείου.