Καβάλα: Έκκληση για βοήθεια ώστε να βρεθεί ο παρανοϊκός που πυροβολεί γάτες

Το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος» καλεί όσους έχουν και το παραμικρό στοιχείο ή έχουν βρεθεί μπροστά σε ένα τέτοιο αποτρόπαιο θέαμα, να το καταγγείλουν στην Αστυνομία-Σε αναβρασμό οι φιλόζωοι

Το θέμα με τις δολοφονίες ζώων στην Καβάλα έχει ξεφύγει, καθώς οι δράστες πέρασαν σε άλλο… επίπεδο, φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να πυροβολήσουν γάτες (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ). Μάλιστα, κάποιοι από τους οποίους ανέδειξαν το θέμα,  κατηγορήθηκαν ακόμα και για… προπαγάνδα και για να αποδείξουν το γεγονός, έβγαλαν φωτογραφία τη νεκρή γάτα από πυροβόλο όπλο, την οποία παραθέτουμε αλλοιωμένη, καθώς η εικόνα είναι ιδιαίτερα σκληρή.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος» απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες, αν έχουν και το παραμικρό στοιχείο ή έχουν βρεθεί μπροστά σε ένα τέτοιο αποτρόπαιο θέαμα, να το καταγγείλουν αμέσως στην Αστυνομία και να μη μείνουν απαθείς, ώστε να βρεθούν όσοι παρανοϊκοί σκοτώνουν ή βασανίζουν ζώα είτε με φόλες είτε με όπλα.

Ενημερωτικές δράσεις και εξορμήσεις ετοιμάζουν κι άλλες φιλοζωικές ομάδες της πόλης, όπως η Συνέλευση Ενάντια στις Φόλεςαλλά και μεμονωμένοι φιλόζωοι, οι οποίοι βρίσκονται σε αναβρασμό, καθώς το τελευταίο διάστημα, τα περιστατικά κακοποίησης ζώων στην πόλη της Καβάλας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Η ανακοίνωση-έκκληση του «Αισώπου»

Τα δύο τελευταία εικοσιτετράωρα υπάρχουν καταγγελίες για πολλά νεκρά ζώα, κυρίως γάτες! Οι πληροφορίες που μας έρχονται πολλές, άλλες για ζώα νεκρά από κάποιο όπλο και άλλα νεκρά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες αυτής της πόλης, αν βρουν κάποιο ζώο νεκρό, να το μεταφέρουν σε κτηνίατρο για νεκροψία, για να έχουμε αποδείξεις για το λόγο του θανάτου του.

Κάνουμε έκκληση σε όλους όσους έχουν και το παραμικρό στοιχείο ή έχουν βρεθεί μπροστά σε ένα τέτοιο αποτρόπαιο θέαμα να δηλώσει παρών-ούσα, να έρθει στο κάλεσμά μας και να καταγγείλουμε τα συμβάντα στον διοικητή της αστυνομίας!

Αν πραγματικά θέλετε να πιαστεί αυτός που σκορπά τον θάνατο με τόση ευκολία, δηλώστε συμμετοχή, με μαρτυρίες και στοιχεία, όσα υπάρχουν!

Χρειαζόμαστε μάρτυρες! Είστε διατεθειμένοι να βάλουμε τέλος;