Ένα καλαίσθητο… παιδικό δωμάτιο στην καρδιά της Ελευθερούπολης [φωτογραφίες]

Μια νέα παιδική χαρά-κόσμημα στο κέντρο της έδρας του δήμου Παγγαίου, με ασφαλή και πρωτότυπα παιχνίδια και με 3 ράμπες για ΑμεΑ περιμένει τους μικρούς φίλους-Έπονται άλλες 2 παιδικές χαρές σε Νέα Πέραμο και Τούζλα

Ποιος είναι ο σκοπός μιας παιδικής χαράς; Να κάνει τα παιδιά να αισθάνονται σαν στο… παιδικό τους δωμάτιο, απολαμβάνοντας πληθώρα παιχνιδιών με ασφάλεια. Κι αυτό ακριβώς πέτυχαν ο δήμος Παγγαίου και ο κατασκευαστής της νέας παιδικής χαράς η οποία  κοσμεί το κέντρο της Ελευθερούπολης.

Η παιδική χαρά-κόσμημα της έδρας του δήμου, εκτείνεται σε περίπου 550 τετραγωνικά μέτρα, είναι επενδυμένη με εγκεκριμένο δάπεδο ασφαλείας, φιλοξενεί 9 πρωτότυπα inox παιχνίδια με μοναδικό, στην Ελλάδα, design, ενώ διαθέτει και 3 ράμπες προδιαγραφών για την εύκολη πρόσβαση των ΑμεΑ.

Στον χώρο έχουν τοποθετηθεί -τι άλλο;- λάμπες φωτισμού οι οποίες παραπέμπουν σε χώρο για παιδιά, ενώ και για τους μεγάλους, υπάρχουν ειδικοί χώροι με ξεκούραστα παγκάκια για να απολαύσουν τον καφέ τους.

Η μελέτη εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Παγγαίου, ενώ το έργο υλοποιείται από την ΕΥΦΡΟΣΥΝΙΔΗΣ ΑΤΕ.

«Έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή της παιδικής χαράς στην Ελευθερούπολη. Ένα πραγματικό κόσμημα με πρωτότυπα και ασφαλή παιχνίδια. Ας τα σεβαστούμε!!! Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται και η παιδική χαρά της Νέας Περαμου, ενώ σύντομα αρχίζει και η κατασκευή παιδικής χαράς στην παραλία Οφρυνίου», πληροφορεί με ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος του δήμου Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης.

Δείτε φωτογραφίες από τη νέα παιδική χαρά στην Ελευθερούπολη