ΠΕ Καβάλας για τη γέφυρα: Προτεραιότητα η ταχύτερη αποκατάσταση και η ασφάλεια των διερχομένων

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας υπενθυμίζει ότι οι απόψεις της έχουν σταλεί και γραπτά προς την Εισαγγελία Καβάλας και δεν έχουν μεταβληθεί πριν ή μετά το συμβάν της κατάρρευσης της γέφυρας

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κατάρρευση τμήματος της γέφυρας κάτω από το παλιό νοσοκομείο Καβάλας, υπενθυμίζοντας ότι οι απόψεις της έχουν σταλεί και γραπτά προς την Εισαγγελία Καβάλας και δεν έχουν μεταβληθεί πριν ή μετά το συμβάν της κατάρρευσης της γέφυρας, ενώ αναφέρει ότι πρώτιστο μέλημα είναι ταχύτερη αποκατάσταση της λειτουργίας του έργου και η διασφάλιση της ασφάλειας των διερχομένων είτε οδικώς είτε πεζή.

Η ανακοίνωση της ΠΕ Καβάλας

Λόγω σημαντικού αριθμού ερωτημάτων που δεχθήκαμε, σας ενημερώνουμε με τα εξής: Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας έχει εκφράσει τις απόψεις της σχετικά με την υποχώρηση τμήματος της γέφυρας μπροστά στο παλιό νοσοκομείο της πόλης, τόσο δια του Αντιπεριφερειάρχη όσο και δια της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Καβάλας, η οποία απέστειλε τις απόψεις της και γραπτά προς την Εισαγγελία Καβάλας με το υπ’ αρ. πρωτ. 02/7486/15-11-2018 έγγραφό της (δια του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας), όπως της ζητήθηκε.

Οι απόψεις της ΠΕ Καβάλας δεν έχουν μεταβληθεί πριν ή μετά το συμβάν της γέφυρας. Όποιος επιθυμεί περισσότερες πληροφορίες μπορεί να απευθυνθεί στην υπηρεσία.

Σε κάθε περίπτωση επισημαίνουμε, ως μείζονα προτεραιότητα, την αναγκαιότητα της, όσο το δυνατόν, ταχύτερης αποκατάστασης της λειτουργίας του έργου και τη διασφάλιση της ασφάλειας των διερχομένων είτε οδικώς είτε πεζή.