Καβάλα: «Κόλλησαν» και πάλι νταλίκες πάνω από την πεσμένη γέφυρα

Δεν χώρεσαν από την παράκαμψη της οδού Βάσσου με αποτέλεσμα να προκληθεί και πάλι κυκλοφοριακό χάος-Ούτε 1, ούτε 2, αλλά... 3 τα φρακαρισμένα φορτηγά

Για ακόμα μια φορά μέσα σε λίγες μέρες, βαρέα οχήματα φράκαραν στην οδό Βάσσου στην Καβάλα, πάνω από την πεσμένη γέφυρα, το απόγευμα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου 2018 (διαβάστε εδώ το προηγούμενο περιστατικό).




Παρά την εμφανή σήμανση στην Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού η οποία απαγορεύει ρητά την είσοδο βαρέων οχημάτων στην Καβάλα (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ) και παρά τη μόνιμη, πλέον, παρουσία περιπολικού της Τροχαίας στο ύψος του γηπέδου Ανθή Καραγιάννη, κατάφεραν να περάσουν ούτε 1, ούτε 2, αλλά 3 νταλίκες (σύμφωνα με πληροφορίες, με ξένες πινακίδες).

Το αποτέλεσμα, προβλέψιμο: Τα μεγάλα οχήματα «κόλλησαν» στη στροφή της οδού Βάσσου, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, κάτι με το οποίο θα πρέπει να εξοικειωθούν οι οδηγοί, μέχρι να φτιαχτεί η γέφυρα ή να βρεθεί εναλλακτική λύση, εφόσον βαρέα οχήματα θα καταφέρνουν να «τρυπώνουν» στην πόλη γιατί αγνοούν τη σήμανση. Κάποιοι, δε, κάνουν από τώρα… εικόνα τι θα γίνει όταν θα θέλουν να αποφύγουν τα διόδια της Εγνατίας Οδού.