Ανατροπή νταλίκας στην Εγνατία Οδό λόγω θυελλωδών ανέμων

Παραλίγο να ανατραπεί και δεύτερη νταλίκα-Όσοι κινούνται στην Εγνατία Οδό θα πρέπει να δείχνουν μεγάλη προσοχή και ειδικά εκείνοι οι οποίοι κατευθύνονται προς Ξάνθη και Κομοτηνή

Ανατροπή νταλίκας, λόγω των θυελλωδών βορειοανατολικών ανέμων οι οποίοι πνέουν στην περιοχή, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου 2018 στο τμήμα Κομοτηνή-Ξάνθη της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του οικισμού Κοπτερό, ενώ τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο οδηγός της νταλίκας με πινακίδες FYROM, καθώς δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, παραλίγο να ανατραπεί και δεύτερη νταλίκα η οποία ακολουθούσε και την οποία ο αέρας τη σήκωσε… στις δύο ρόδες!

Καταλυτική αποδείχθηκε και η άμεση επέμβαση των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Ιάσμου οι οποίοι έσπευσαν πάραυτα στο σημείο, αποσοβώντας τα χειρότερα.

Για την επαναφορά της νταλίκας κλήθηκε γερανός από την Κομοτηνή, ωστόσο αποδείχθηκε πως χρειαζόταν μεγαλύτερος, ο οποίος και ήρθε από την Καβάλα.

Το συμβάν καταδεικνύει πως απαιτείται μεγάλη προσοχή από όσους κινούνται στην Εγνατία Οδό υπό τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

*Πηγή: inkomotini.news-Φωτογραφία: Καιρικά Νέα Θράκης