Ιδρύθηκε Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό στην Καβάλα

Στόχος του είναι η ενημέρωση, εκπαίδευση, κοινωνικοποίηση και εύρεση πόρων για οτιδήποτε μπορεί να υποστηρίξει το παιδί και την οικογένεια

Mε στόχο την αποδοχή και την στήριξη των γονιών με παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και την ενημέρωση, εκπαίδευση, κοινωνικοποίηση και εύρεση πόρων για οτιδήποτε μπορεί να υποστηρίξει το παιδί και την οικογένεια, ιδρύθηκε ο σύλλογος γονέων – κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό Καβάλας, που διαθέτει 7μελες ΔΣ με πρόεδρο τον Αθανάσιο Οσταδάκη.

Ακολουθεί το πρώτο δελτίο τύπου του συλλόγου

«Η προσπάθεια των γονιών με παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, πρέπει να έχει αποδοχή και στήριξη»

«Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την ίδρυση του συλλόγου μας! Η προσπάθεια των γονιών με παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, πρέπει να έχει αποδοχή και στήριξη! Στόχοι του συλλόγου μας είναι η ενημέρωση, η εκπαίδευση, η κοινωνικοποίηση, η εύρεση πόρων για οτιδήποτε μπορεί να υποστηρίξει το παιδί και την οικογένεια! Ανήλικοι ή ενήλικες, τα άτομα με ΔΑΦ, είναι μέλη του νομού μας και όπως όλοι οι συμπολίτες μας, έτσι και αυτοί, έχουν ανάγκη από ψυχαγωγία, μόρφωση, κοινωνικοποίηση και ένταξη!
Αν είστε γονέας, κηδεμόνας ή φίλος, σας καλούμε να έρθετε στην ομάδα μας!
Μας λυπεί που ακόμη δεν έχουμε ακόμα χώρο να σας καλωσορίσουμε, ωστόσο γίνονται ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την δικηγόρο μας Ιωάννα Μπουλά, που αφιλοκερδώς μας προσέφερε τις υπηρεσίες της, καθώς και τον πρόεδρο του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Π.Ε. Καβάλας Σ. Κρεμύδα και τους συνεργάτες του για την όλη τους συμβολή και στήριξή, με την παρουσία και τις γνώσεις τους, στην 1η μας Γενική Συνέλευση.

Πρόεδρος: Αθανάσιος Οσταδάκης (τηλ.6974961215)
Αντιπρόεδρος: Θεοδώρα Καγιάννη (τηλ. 6993990945)
Γεν. Γραμματέας: Παναγιώτης Κουκοβίνης
Ταμίας: Ευανθία Καρακατσάνη
Οργ. Γραμματέας: Γεωργία Νασιούδη
Μέλή: Θεόδωρος Δημάδης, Παναγιώτης Ηλιάδης
Ελεγκτική Επιτροπή: Γκιουλέκα Φωτεινή, Λαμπίρη Κλαίρη, Βαρβέρογλου Σουλτάνα».