Ονειρούπολη: Μια ματιά στη χριστουγεννιάτικη «γειτονιά» της Καβάλας [φωτογραφίες]

Ο απολογισμός των διοργανωτών από την πρώτη μέρα λειτουργίας του εορταστικού πάρκου στη γειτονική Δράμα και οι εκτιμήσεις για τη συνέχεια-Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 η επίσημη τελετή έναρξης

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας, η Ονειρούπολη, κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου.

Μικροί και μεγάλοι, με ένα μεγάλο χαμόγελο σχηματισμένο στα χείλη, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην ανανεωμένη φετινή Ονειρούπολη, την πιο λαμπερή, την πιο φωτεινή και με τα περισσότερα χρώματα από κάθε άλλη φορά, μένοντας όλοι εντυπωσιασμένοι από αυτό που αντίκριζαν.

Ο δημοτικός κήπος και η κεντρική πλατεία της Δράμας, της πρωτεύουσας των Χριστουγέννων, έχουν μετατραπεί σε σκηνικό βγαλμένο από τα πιο όμορφα παιδικά παραμύθια και περιμένουν τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της Ονειρούπολης για να ζήσουν όλοι μαζί τα πιο γλυκά Χριστούγεννα! Γιατί εδώ και 15 χρόνια η μαγική συνταγή για τις πιο ευτυχισμένες γιορτές εφαρμόζεται πιστά στην παραμυθένια Ονειρούπολη!

Στο καλλιτεχνικό κομμάτι της πρώτης ημέρας, η εντυπωσιακή Ελευθερία Ελευθερίου ξεσήκωσε το κοινό και όλοι λικνίστηκαν στους ρυθμούς των τραγουδιών της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, γεμάτη ενέργεια, παρέσυρε τους θεατές σε ξέφρενο χορό και δυνατό τραγούδι, ερμηνεύοντας επιτυχίες τόσο από το δικό της ρεπερτόριο όσο και άλλων συναδέλφων της. Γιατί Χριστούγεννα δεν γίνονται χωρίς… την Ονειρούπολη!

Η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 με τον Κώστα Μαρτάκη, αλλά και με πολλές ακόμη εκπλήξεις, ενώ κάθε ημέρα είναι διαφορετική στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων!

*Δελτίο Τύπου