Καβάλα: Σε αστυνομικό κλοιό η πόλη λόγω εκδήλωσης της νεοσύστατης ΠΑΤΡΙΕ

Δυνάμεις από όλες τις υπηρεσίες, με τη συνδρομή και γειτονικών Νομών, έχουν αναπτυχθεί στην πόλη-Διαδοχικές συναντήσεις του επικεφαλής της ΠΑΤΡΙΕ, Ελευθέριου Συναδινού με φορείς και συλλόγους της Καβάλας

Ανοιχτή εκδήλωση στην Καβάλα πραγματοποιεί το απόγευμα του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο ΩΚΕΑΝΙΣ η νεοσύστατη Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση (ΠΑΤΡΙΕ), με επικεφαλής τον Ευρωβουλευτή, Στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό

Την ίδια μέρα, προηγήθηκε συνάντηση του κ. Συναδινού με εκπροσώπους ενώσεων στρατιωτικών των Νομών Ξάνθης και Καβάλας, καθώς και με τους εκπροσώπους της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων του Νομού Καβάλας.

Επίσης, συναντήθηκε και με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Καβάλας, με τα οποία συζήτησε για τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Αναπηρίες στη χώρα και στην Καβάλα ειδικότερα, ενώ είχε την ευκαιρία να περιοδεύσει και στην αγορά της Καβάλας.

«Αστακός» το κέντρο της πόλης

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί η ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία έχει αναπτυχθεί στο κέντρο της Καβάλας. Διμοιρίες ΥΜΕΤ, άνδρες της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ, καθώς και της ομάδας ΔΙΑΣ επιτηρούν το σημείο της εκδήλωσης και περιπολούν σχεδόν σε όλο το κέντρο, με έμφαση στους δρόμους πέριξ της κατάληψης Βύρωνος 3 και του Αυτόνομου Στεκιού, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Κάποιοι, δε, αναρωτήθηκαν μήπως ήρθε ο… Τσίπρας στην Καβάλα, βλέποντας τα ισχυρά μέτρα τάξης τα οποία έλαβε η Αστυνομία για την εκδήλωση της ΠΑΤΡΙΕ, με τη συνδρομή και γειτονικών Αστυνομικών Διευθύνσεων.

*Οι φωτογραφίες είναι από το site της ΠΑΤΡΙΕ