Μια ιδιαίτερη μέρα για το Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας

Τιμήθηκε ο Καβαλιώτης συνταξιούχος Δικαστικός, Γεώργιος Βελλής, παρουσία του προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πέππα

Μια ιδιαίτερη μέρα ήταν η Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 για το Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας, καθώς και για το δικαστικό σώμα της πόλης. Σε μια λιτή εκδήλωση, δόθηκε σε αίθουσα του Μεγάρου το όνομα του γεννημένου στην Καβάλα το 1934, Γεωργίου Βελλή, συνταξιούχου Δικαστικού και επί τιμή αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου στο ακροατήριο Α.

Πολύς ήταν ο κόσμος ο οποίος παρακολούθησε την εκδήλωση. Σ’ αυτήν ξεχώρισε με την παρουσία του ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πέππας, ο οποίος μάλιστα εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις υποδομές τις οποίες πληροί το Δικαστικό Μέγαρο της Καβάλας.

Στην εκδήλωση μίλησε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Γιώργος Γραμμένος, ενώ αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο διατελέσας πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Παναγιωτόπουλος ο οποίος ανέτρεξε στα χρόνια που ο τιμώμενος δικαστικός ήταν μαθητής στην Καβάλα.

Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου χαρακτήρισε τον Γιώργο Βελλή ως έναν διακεκριμένο δικαστικό λειτουργό και έναν εξαίρετο νομικό. Αναλυτικότερα για τη ζωή και τη δράση του Γεωργίου Βελλή μίλησε ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, Τάσος Κοϊμτζίδης.