4 φορές ισόβια για το τριπλό φονικό στη Θάσο και για μια δολοφονία στην Καβάλα πριν από 18 χρόνια

Ομόφωνη η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θράκης για τον Καβαλιώτη επιχειρηματία, ο οποίος είναι ήδη φυγόδικος για άλλη καταδικαστική υπόθεση και αναζητείται από τις Αρχές

Αμείλικτη ήταν η Δικαιοσύνη σε «δεύτερο χρόνο», καθώς το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κομοτηνής «έριξε» το απόγευμα της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου 2018 4 φορές ισόβια σε γνωστό Καβαλιώτη επιχειρηματία, κρίνοντάς τον ένοχο για τις 3 δολοφονίες το 2001 στη Θάσο, του Γιάννη Κουλούση, του Γιώργου Χαλκίδη και του Κυριάκου Αθανασά, καθώς και για τη «συνεργεία στη δολοφονία» του Γιώργου Σιδηρόπουλου στην Καβάλα το 2002.

Το Δικαστήριο, μετά από μια πολύωρη δίκη, έκρινε ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. Η απόφαση ελήφθη ερήμην του κατηγορούμενου, ο οποίος είναι ήδη φυγόδικος από άλλη καταδικαστική υπόθεση η οποία εκκρεμεί εναντίον του και αναζητείται εδώ και μήνες από τις Αρχές.
Ο φάκελος της υπόθεσης με τους 4 φόνους είχε ανοίξει πριν από μερικά χρόνια, όμως, σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, κρίθηκε ότι δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία για την καταδίκη του επιχειρηματία, όμως περίπου 18 χρόνια μετά το φονικό στη Θάσο το οποίο είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, ο εισαγγελέας κινήθηκε αυτεπάγγελτα -κι εφόσον άσκησε έφεση- ανοίγοντας ξανά τον φάκελο της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του κατηγορουμένου θα προσφύγει στον Άρειο Πάγο για να προσβάλλει την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου.