Βρέθηκε και παραδόθηκε στον πατέρα της η 12χρονη Γεωργία- Ίλιδα

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση και την εντόπισε μετά την έρευνα που διεξήγαγε, καλώντας γνωστούς και φίλους του κοριτσιού

Μετά από επισταμένες έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας βρέθηκε η μικρή Γεωργία – Ίλιδα που είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της Τρίτης 18 Δεκεμβρίου. Η εξαφάνιση της μικρής έγινε γνωστή από τον ίδιο τον πατέρα της, τον Καβαλιώτη επιχειρηματία Σάκη Τουλατζή, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook  έκανε γνωστό ότι αναζητά τα ίχνη της 12χρονης κόρης του, Γεωργίας-Ίριδας Τουλατζή «η οποία αγνοείται  εδώ και περίπου ένα 24ωρο και συγκεκριμένα από το απόγευμα της Τρίτης 18 Δεκεμβρίου 2018».




Ο πατέρας της 12χρονης καλούσε όποιον μπορούσε να δώσει μια πληροφορία για τον εντοπισμό της κόρης  του να επικοινωνήσει με την Αστυνομία ή με τον ίδιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του κοριτσιού και περιγράφοντας τι φορούσε, όταν εξαφανίστηκε.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση και μετά την έρευνα που διεξήγαγε, καλώντας γνωστούς και φίλους του κοριτσιού, την εντόπισε και την παρέδωσε στον πατέρα της. H μικρή είναι καλά στην υγεία της.