Ο Πέτρος Ιακωβίδης ξεσήκωσε το κοινό της Καβάλας

Ο Καβαλιώτης λαϊκός τραγουδιστής «γέμισε» ασφυκτικά την πλατεία Ελευθερίας, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων-Απόλυτη ικανοποίηση από την πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Αναστασία Ιωσηφίδου

Οι προσδοκίες, από πλευράς ανταπόκρισης κόσμου, ήταν μεγάλες και δεν διαψεύστηκαν. Ο Καβαλιώτης λαϊκός τραγουδιστής, Πέτρος Ιακωβίδης ξεσήκωσε το βράδυ της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου 2018 το κοινό της Καβάλας, το οποίο γέμισε ασφυκτικά την πλατεία Ελευθερίας.




Προσωπικές, αλλά και «δανεικές» επιτυχίες άλλων γνωστών τραγουδιστών ζέσταναν την κρύα ατμόσφαιρα της Καβάλας, με τον τραγουδιστή να γίνεται ένα με το κοινό, σχεδόν σε κάθε τραγούδι. Άλλωστε η δημοφιλία του ειδικά στο νεανικό κοινό έχει αποδειχτεί εδώ και καιρό όπου τραγουδάει ανά την Ελλάδα.

Απόλυτα ικανοποιημένη και η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Αναστασία Ιωσηφίδου, η οποία ανήγαγε με ανάρτησή της την επιτυχία της συναυλίας σε ένα διαφορετικό επίπεδο: «Η σημερινή ανεπανάληπτη συναυλία του Πέτρου Ιακωβίδη αποδεικνύει την κυριαρχία της Καβάλας στην ελληνική μουσική σκηνή. Βασίλης Καρράς, Δέσποινα Βανδή, Νίκος Κουρκούλης, Νίκος Βέρτης και Πέτρος Ιακωβίδης έχουν δημιουργήσει μια καβαλιώτικη δυναστεία που μεσουρανεί στον χώρο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού ξεπερνώντας μάλιστα τα γεωγραφικά όρια της χώρας. Ο Δήμος Καβάλας και η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ επενδύουν, παρά τις επικρίσεις κάποιων, στην σταθερή αυτή αξία της πόλης που γεννά αναγνωρισιμότητα και προσθέτει στο τουριστικό μας προϊόν. Όπως μάλιστα φάνηκε σήμερα με την αθρόα προσέλευση του κόσμου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας έχουμε την πλήρη υποστήριξή τους. Ευχαριστούμε πολύ Πέτρο Ιακωβίδη».