Οι ευχές της Καβάλας στον Μητροπολίτη Στέφανο [φωτογραφίες]

Εκατοντάδες πολίτες για την ονομαστική του εορτή δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ΦΝΘ κ. Στέφανος στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης και στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας

Ημέρα των Ονομαστηρίων του η Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 για τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη ΦΝΘ κ. Στέφανο, ο οποίος δέχθηκε τις ευχές εκπροσώπων των αρχών, κλήρου και λαού στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως ΦΝΘ επί της οδού Μητροπολίτου Προκοπίου 1, από τις 17:30 μέχρι τις 19:30.

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος άφησε το Επισκοπείο και μετέβη στον Δημοτικό Κήπο μπροστά από το δημαρχείο, όπου πρόσφερε κεράσματα για τη γιορτή του στην νεολαία της Καβάλας.

Ο Μητροπολίτης Στέφανος δεν συναντήθηκε με τους νέους για πρώτη φορά. Όπως έχει αναφέρει κι ο ίδιος, στις προθέσεις του είναι να καλλιεργήσει μια αδιάλειπτη σχέση με τους νέους με πολλές δράσεις τις οποίες θα διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη ΦΝΘ, με κάποιες από αυτές να έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Μεταξύ των πολιτών οι οποίοι έσπευσαν να του ευχηθούν στον Δημοτικό Κήπο ήταν και τα μέλη της Λέσχης Ποντίων Καβάλας, τα οποία «χρόνια πολλά» μετά μουσικής.