Πυρετός το Σαββατόβραδο στην Ελευθερούπολη με… sold out αναβίωση του Παπαγάλου [φωτογραφίες, βίντεο]

Ο δήμος Παγγαίου βίωσε τη δική του... Ερυθρού σε μια βραδιά την οποία δύσκολα θα ξεχάσουν όσοι βρέθηκαν στο ατελείωτο πάρτι, στην υπόγεια διάβαση της Ελευθερούπολης-Καθολικό το... αίτημα να επαναληφθεί το εγχείρημα

Στην αρχή ξεκίνησε ως μια ιδέα να γίνει ένα πάρτι για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεώτεροι, όμως αυτό το οποίο έγινε το βράδυ του Σαββάτου 29 Δεκεμβρίου 2018 στην υπόγεια διάβαση της Ελευθερούπολης του δήμου Παγγαίου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.






Εκατοντάδες κόσμου και όχι μόνο από τον δήμο Παγγαίου, βίωσαν μια ξέφρενη βραδιά κατά την οποία ζωντάνεψαν μνήμες και μουσικές της δεκαετίας ’80 και του ιστορικού club «Παπαγάλος», το οποίο μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90, με την επιμέλεια της βραδιάς να την έχουν οι δημιουργοί του club και την έμπνευση η διοίκηση του δήμου Παγγαίου, ενώ τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για καλό σκοπό.

Ούτε… παγάκια περίσσεψαν στο τέλος του ξέφρενου πάρτι, το οποίο τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ το αίτημα του κόσμου ήταν καθολικό και ξεκάθαρο: το πάρτι πρέπει να επαναληφθεί και η υπόγεια διάβαση να γίνει χώρος ανάλογων μουσικών πάρτι.

Δείτε φωτογραφίες από την αξέχαστη βραδιά

Δείτε βίντεο από το ξέφρενο πάρτι