To «ευχαριστώ» της Action Team για το 4ο Λάμπει ο Ουρανός και για το Δέντρο Αλληλεγγύης

Η ομάδα των νεαρών εθελοντών και εθελοντριών ευχαριστεί όλους όσοι συνέδραμαν στις δύο επιτυχημένες εκδηλώσεις, οι οποίες πέρα από τον εντυπωσιακό απόηχο, είχαν και έναν αξιοθαύμαστο κοινωνικό σκοπό

Μετά την ολοκλήρωση των δύο επιτυχημένων δράσεων, το 4ο Λάμπει ο Ουρανός (δείτε εδώ φωτογραφίες) και το Δέντρο Αλληλεγγύης, οι εμπνευστές τους, οι εθελοντές και οι εθελόντριες της Action Team, ευχαριστούν όλοι όσοι συνέδραμαν τις δράσεις τους, οι οποίες ως απώτερο στόχο, πέρα από τον εντυπωσιακό απόηχο, είχαν να βοηθηθούν οικογένειες οι οποίες το έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά οι ευχαριστίες της ομάδας για την κάθε εκδήλωση

Έλαμψε ο ουρανός, το Φάληρο και η κοινωνική βοήθεια

Όλοι μαζί, φωτίσαμε τον ουρανό της Καβάλας και ζήσαμε την πιο μαγική νύχτα των Χριστουγέννων μας! Την περασμένη Τετάρτη, περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι επισκέφτηκαν το πάρκο Φαλήρου και συνέβαλαν στο να φωτιστεί ο ουρανός, αλλά και να πάρει ζωή ένα όμορφο κομμάτι της πόλης, γεμίζοντάς το με χαμόγελα και μουσική, από το συγκρότημα Vegas. Είμαστε διπλά χαρούμενοι καθώς καταφέραμε να ενισχύσουμε το μεγάλο έργο των συλλόγων «Πνοή» και «Γιατροί του κόσμου». Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας και ιδιαίτερα τον κ. Παύλο Λαζαρίδη, το Aerial Photography, το Hotel Esperia, το FromAbove, την τεχνική υπηρεσία και το τμήμα καθαριότητας του Δήμου Καβάλας (Ηλίας Τσαγκαλίδης, Ελένη Γιώτα) και τους δημοσιογράφους που προέβαλαν την δράση μας. Επιπλέον, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που βρεθήκατε για ακόμα μια φορά στο πλευρό μας, επισκεπτόμενοι την δράση μας, διότι μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε να δημιουργούμε κόντρα σε όλα τα εμπόδια. Και του χρόνου!

Το «ευχαριστώ» για το Δέντρο Αλληλεγγύης

Ένα ακόμα Δέντρο Αλληλεγγύης έφτασε στο τέλος του, με μεγάλη επιτυχία. Η προσέλευση των πολιτών ήταν μεγάλη και η προσφορά τους συγκινητική, για όλους τους εθελοντές του συλλόγου «Γιατροί του Κόσμου» και της ομάδας «Action Team». Για μια ακόμα φορά, τα κουτάκια γάλακτος δόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καβάλας για την ενίσχυση των απόρων οικογενειών της πόλης. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες που παραβρέθηκαν στην δράση μας και πρόσθεσαν ένα κουτάκι γάλα στο πιο υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και του χρόνου!