Στο έλεος του χιονιά η Καβάλα-Πού υπάρχουν προβλήματα [φωτογραφίες]

Χάος στους δρόμους, εγκλωβισμένοι στην κίνηση οι οδηγοί -Χωρίς νερό περιοχές στα ανατολικά της πόλης και στον Αμυγδαλεώνα-Με αλυσίδες η κίνηση σε όλους τους δρόμους της Καβάλας-Σταμάτησε και η αστική συγκοινωνία

Η «Υπατία» έφερε νέο κύμα κακοκαιρία στην Καβάλα, φέρνοντας το χιόνι μέχρι τις… βάρκες του λιμανιού της Καβάλας «Απόστολος Παύλος», ενώ προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης.






Χιονίζει από το πρωί της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου 2019 σε όλον τον Νομό της Καβάλας, με τα φαινόμενα να είναι τοπικά ιδιαίτερα ισχυρά, ιδιαίτερα στα δυτικά. Χαρακτηριστικό της τοπικότητας των φαινομένων είναι ότι στα δυτικά της πόλης της Καβάλας η χιονόστρωση είναι πιο έντονη από ό,τι στο ανατολικό κομμάτι.

Με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στην 7ης Μεραρχίας και στον Άγιο Σίλα, έχει σταματήσει η συγκοινωνία με τα αστικά λεωφορεία, ενώ σε γειτονιές στο δυτικό κομμάτι της πόλης, όπως στον Άγιο Λουκά, αλλά και στον Αμυγδαλεώνα, οι κάτοικοι δεν έχουν νερό.

Στους κεντρικούς δρόμους της Καβάλας υπάρχει κυκλοφοριακό κομφούζιο από τις 13:00, ειδικά στην έξοδο της πόλης προς τα δυτικά, καθώς οι οδηγοί σταματούν για να βάλουν αλυσίδες, ενώ μέχρι και οι αλατιέρες του δήμου εγκλωβίστηκαν στην κίνηση.

Η Τροχαία Καβάλας συνιστά τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλους τους δρόμους της πόλης, ενώ εγκλωβισμένα παραμένουν τα οχήματα στο πάρκινγκ του Νοσοκομείου Καβάλας.

*Φωτογραφίες: meteokav-Γιάννης Ζάχαρης