Χωρίς ρεύμα η μισή Καβάλα-Τι γίνεται με τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Μετ' εμποδίων τα δρομολόγια, ακυρώσεις και καθυστερήσεις λόγω του χιονιά-Στο κέντρο και στη Δεξαμενή έχει κοπεί το ρεύμα από τις 15:30 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών

Στο έλεος του χιονιά και το επιβατικό κοινό της Καβάλας, καθώς διεξάγεται μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία των λεωφορείων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, με πολλά δρομολόγια να έχουν ακυρωθεί, ενώ όσα ξεκίνησαν ήδη έχουν κολλήσει στους χιονισμένους δρόμους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το δρομολόγιο των 14:30 από Καβάλα για Ελευθερούπολη μέχρι και τις 16:00 ήταν ακόμα στον δρόμο, ενώ καλύτερα είναι τα πράγματα στην Εγνατία Οδό, αν και η κίνηση γίνεται σημειωτόν και διακόπτεται από την Τροχαία, όταν κρίνεται απαραίτητο για να καθαριστεί ο δρόμος.




Όσον αφορά γενικότερα τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, αυτά εξαρτώνται από την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών και από τις εντολές της Τροχαίας, με όλο το προσωπικό της να βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου 2019 στους δρόμους.

Για την αποφυγή της ταλαιπωρίας, το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο του ΚΤΕΛ 2510 223 593 για πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια.

Χωρίς ρεύμα η μισή Καβάλα

Λίγο πριν τις 15:30 κόπηκε το ρεύμα σε αρκετές περιοχές στο κέντρο της Καβάλας, αλλά και στη Δεξαμενή, όπως στην οδό 7ης Μεραρχίας και στην Υψηλάντου. Τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη, η οποία προφανώς οφείλεται στις καιρικές συνθήκες και στην υπερφόρτωση του δικτύου.

*Κεντρική φωτογραφία: Στράτος Αγιάνογλου