Το πιο… γευστικό χωριό επιστρέφει στο πάρκο Φαλήρου «κοιτώντας» προς την Κρήτη!

Το 2ο Park Food Festival έρχεται στην Καβάλα πιο μεγάλο, πιο ανανεωμένο και πιο γευστικό-Μια μεγάλη γιορτή φαγητού, μουσικής και δράσεων για όλες τις ηλικίες θα αλλάξει για 3 μέρες την όψη και τη... μυρωδιά της πόλης

Το Park Food Festival, η 2η γιορτή του φαγητού και της μουσικής (δείτε φωτογραφίες από την 1η διοργάνωση εδώ κι εδώ) επιστρέφει ανανεωμένημε τη διοργανωτική αρωγή της Action Team, έχοντας ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια!

Στις 12, 13 και 14 Ιουλίου 2019 από τις 18:00 και όσο… πάει, οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τις «γεύσεις του δρόμου» από καταστήματα εστίασης και παραγωγούς προϊόντων, επιλέγοντας ο κάθε ένας μερικά από τα εκατοντάδες εμπορικά περίπτερα τα οποία θα στηθούν στο πάρκο Φαλήρου.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τη δημιουργία συνταγών μαγειρικής, επιλεγμένες από καταξιωμένους σεφ ή να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς μαγειρικής, δίνοντας έναν πιο γαστρονομικό χαρακτήρα στη διοργάνωση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τη φετινή χρονιά θα τιμηθεί η Κρήτη, μέσα από το Φεστιβάλ, ως γαστρονομικός προορισμός. Επιπλέον, θα φιλοξενηθούν δημιουργικές ομάδες οι οποίες θα διεξάγουν θεματικά εργαστήρια για τους μικρούς φίλους.

Φυσικά από το Φεστιβάλ δε θα λείπει ούτε η καλή μουσική η οποία θα «εκπροσωπηθεί» από συναυλίες σε 2 ιδιαίτερα stages, από συγκροτήματα προερχόμενα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και Djs της πόλης.

Παράλληλα, μέσα από το Φεστιβάλ, το πάρκο Φαλήρου για 3 μέρες θα αλλάξει πλήρως μορφή, καθώς θα φιλοξενήσει ένα γευστικό χωριό, με κουζίνες από όλο τον κόσμο.