Καβάλα: Γυναίκα έπεσε στις κυλιόμενες σκάλες στο Εμπορικό Κέντρο και λίγες ώρες μετά κατέληξε

Θλιβερός ο απολογισμός ενός τραγικού δυστυχήματος μετά από γαμήλια δεξίωση στο κέντρο της Καβάλας με μία νεκρή και δύο τραυματίες οι οποίες είναι εκτός κινδύνου

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου 2019 στο Εμπορικό Κέντρο της Καβάλας, με ακόμα τραγικότερη κατάληξη, καθώς μια γυναίκα έπεσε στις κυλιόμενες σκάλες και λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά της.

Η παρέα βρίσκονταν σε γαμήλια δεξίωση σε κατάστημα εστίασης στο Εμπορικό Κέντρο, μετά από πολιτικό γάμο ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Καβάλας. Μετά το πέρας του γλεντιού, μια παρέα γυναικών αποχώρησε από το κατάστημα και ενώ κινούνταν στις κυλιόμενες σκάλες ξαφνικά η μία έχασε την ισορροπία της και έπεσε, συμπαρασύροντας και ακόμα δύο γυναίκες.




Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Καβάλας, τα οποία παρέλαβαν τις τραυματισμένες γυναίκες, οι οποίες είχαν τις αισθήσεις τους, ωστόσο η μια κατέληξε λίγες ώρες αργότερα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του Νοσοκομείου της Καβάλας να την κρατήσουν στη ζωή, ενώ οι άλλες δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Να σημειωθεί ότι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, καθώς ο υπεύθυνος ασφαλείας του Εμπορικού Κέντρου, μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό, αμέσως σταμάτησε τη λειτουργία της κυλιόμενης σκάλας και έσπευσε να βοηθήσει τόσο τις τραυματισμένες γυναίκες όσο και τον υπόλοιπο κόσμο να κατέβει με ασφάλεια.